1
2
3
4

Velkommen til Øjenklinik Fyns hjemmeside. Speciallæge i øjensygdomme Peter B. Hansen overtog Eva Henriksens øjenklinik fra 1. januar 2012 og har opstartet en ny øjenklinik der hører under den offentlige sygesikring

Klinikkens adresse og er beliggende i velindrettede store lyse lokaler i stueplan på Østerbro 4 i Tommerup (Tommerup Erhvervspark). Klinikken er udstyret med det nyeste apparatur til undersøgelse og operation.

Klinikken tager imod alle patienter der har sygesikringsbevis (dvs. du skal ikke betale for undersøgelse og behandling). Du behøver heller ikke henvisning fra din egen læge for at for at få undersøgelse eller behandling.  

Vi byder nye som gamle patienter velkommen. 

Klinikken tager imod alle patienter fra Fyn og øerne uanset bopælsadresse heraf navnet Øjenklink Fyn. (Patienter fra Jylland og Sjælland er også velkomne)

Ventetider 

Den aktuelle ventetid på ikke akutte øjensygdomme er  14 uger ( opdateret 6/6-2018)

Lukkedage

fredag den 8 juni (kursus)

Ferielukninger i 2018 er således.

 Fredag den 29 juni til 30 juli ( dog er 2 til og med 4 juli åbent for aftalte screeningskonsultationer, men øjenlægen er ikke tilstede)

 

 Bemærk !! Ændrede telefontider pr. 28 maj 2018

 Vores telefontid er midtlertidligt ændret til 10.00-11.00, ved travlhed er den dog lukket. Har du et akut problem er du velkommen til at møde op inden 11.30. Alternativt kan du lægge en besked på telefonsvareren.